FAQ: Všetko, čo chcete vedieť o nikotínových vrecúškach

FAQ: Všetko, čo chcete vedieť o nikotínových vrecúškach

Nie všetky informácie, ktoré kolujú na internete, sú pravdivé.  Často nám však posielate otázky buď e-mailom, alebo na sociálnych sieťach. Rozhodli sme sa ich uložiť na peknú malú hromádku, aby ste mali prehľad.

Existujú české nikotínové vrecúška?

Hoci hlavnou nikotínovou veľmocou je Škandinávia, máme tu tiež svojich zástupcov. Sú to nikotínové vrecúška Snatch, Dope a teraz aj GOAT. Všetky spomínané značky sa vyrábajú v severočeských Tepliciach od základu bez akýchkoľvek vopred namiešaných zmesí.

Pre koho sú určené nikotínové vrecúška?

Nikotínové vrecúška sú alternatívou k tabakovým výrobkom. Mali by slúžiť predovšetkým fajčiarom, ktorí sa chcú zbaviť svojho zlozvyku. Ľudia, ktorí nie sú zvyknutí používať nikotín, by s nikotínovými vrecúškami nemali začínať.

Ako je to s používaním nikotínových vrecúšok v lietadle?

Na používanie v lietadle ani na iných miestach sa nevzťahujú žiadne obmedzenia. Používanie nikotínových vrecúšok je úplne diskrétne a zvyčajne o ňom nevie ani okolie.

Ako dlho vydržia nikotínové vrecúška?

Výrobcovia na vrecúškach uvádzajú len dátum výroby. Podľa súčasnej platnej legislatívy sa odporúča použiť vrecúška do jedného roka od dátumu výroby. Ich životnosť však závisí od skladovania. 

Žltý zuby nikotínových vrecúšok?

Možno to poznáte z fajčenia alebo používania žuvacieho tabaku. Na rozdiel od týchto výrobkov však nikotínové vrecúška nežltnú zuby ani fúzy.

Aké sú najsilnejšie nikotínové vrecúška?

V našom e-shope je to nepochybne Dope Freeze 50 aka 50 so svojimi 50 mg nikotínu na gram vrecúška. Bežne sa stretnete s 30 mg na gram vrecúška. 

Aký je rozdiel medzi nikotínovými vrecúškami a žuvacím tabakom?

V samotnom výrobku. Kým žuvací tabak je tabakový výrobok, nikotínové vrecúška neobsahujú tabak. To, čo majú spoločné, je spôsob používania a tiež nikotín. Pri žuvacom tabaku ho zvyčajne musíte vypľuť, čo nie je pohodlné pri používaní a nie je naň veľmi príjemný pohľad. Navyše sme o tom napísali celý článok, pozrite si ho.

Nebojte sa, toto nie je koniec. Nabudúce vás čaká ďalšia várka otázok. 

späť na výpis
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 20 EUR

Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 20 EUR

Rýchle dodanie
Do 48 hodín

Rýchle dodanie
Do 48 hodín

Vernostný programDarčeky a nákupy za body

Vernostný program
Darčeky a nákupy za body

Výhody pre registrovanýchPrednostný predaj a akcie

Výhody pre registrovaných
Prednostný predaj a akcie